Eines per treure-li el màxim profit a Spotify

Compartir

Et presentem cinc complements de Spotify que et faran la vida més fàcil.

Spotify va ser un servei pioner en el terreny de la música en streaming a Internet, oferint un model de consum dels continguts que es va avançar a Apple i a Google, i que posteriorment aquests van mimetitzar amb els seus propis serveis.

Però malgrat el que suposa tenir de competència alguns dels grans “monstres” de la indústria tecnològica, Spotify ha sabut mantenir el tipus i seguir essent, a dia d’avui, la referència en el negoci de la música en línia a nivell mundial.

El client i el servei de Spotify es pot complementar amb algunes eines externes que permeten augmentar les prestacions d’aquest servei. Vegem-ne algunes.

Equalify Pro

Un equalitzador gràfic molt complet per a la versió d’escriptori per a Windows de Spotify que et permet fer gairebé de tot.

Equalify Pro

Si ets d’aquells aficionats a la música als qui els agrada de remenar tots els paràmetres, si ets un virtuós de les configuracions de les teves cançons i de fer mescles, sens dubte aquesta és la teva eina.

Web Player Hotkeys per a Google Chrome

Una extensió per al navegador web Chrome que ens permet controlar el reproductor des del teclat quan tenim la versió web oberta, precisament -i com no-, en el navegador de Google. Fins i tot si no tenim el focus posat a la pestanya del navegador en la qual tenim l’Spotify obert (estem treballant en una altra pestanya), continuen funcionant els controls via teclat.

Aquesta és una extensió molt útil per a totes aquelles persones que siguin posseïdores d’un Chromebook o Chromebit.

The Set Listener

Combina les cançons de Spotify amb la base de dades de concerts de Setlist.fm per a crear llistes de reproducció dels teus artistes i grups preferits, basades en els darrers concerts que aquests han ofert al públic.

És útil en el cas que vulguis estar al dia del què estan fent aquells artistes i grups que segueixes en el cas que no els puguis anar a veure en viu i en directe per qualsevol motiu.

Playlist Miner

Un altre complement que et permet elaborar llistes de reproducció, però aquest no se centra en grup, sinó en paraules clau.

Així, introduint qualsevol paraula al cercador (per exemple, “èpic”), buscarà les cançons que els altres usuaris de Spotify hagin associat també a aquesta paraula.

Així, et podràs crear d’una manera senzilla, llistes de distribució per als teus moments de relax, per a aquells en els que vulguis marxa, o per moments més íntims en els quals gaudeixis de bona companyia, i tot això emprant la intel·ligència col·lectiva.

Last.fm

A aquest complement t’hi pots connectar des de dins del mateix Spotify, i et permet mantenir un control total i absolut d’allò que escoltes.

Així podràs saber, per exemple, quines cançons o àlbums són els que més has escoltat en la teva vida, o bé acotar cerques en el temps per saber quina va ser la cançó que més vas escoltar fa dos anys.

Molt útil en el cas que tingueu mala memòria i no us pugueu treure una cançó del cap que sabeu que l’heu escoltat, però no en podeu recordar el nom, i sí us en recordeu que la vau escoltar l’estiu de tal any.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: