El Barça arriba als 100 milions de seguidors

Compartir

Aquest migdia el compte de Twitter del FCBarcelona ha publicat un tuit dient que ja són més de 100 milions de seguidors repartits per tot el món a les seves xarxes socials. El FC Barcelona ha companyat aquest missatge amb una imatge on es poden veure totes les plataformes on hi és present.

El club guanya més de 100.000 seguidors de mitjana al dia, entre els 30 canals oficials: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+ i Tencent Weibo. “El Barça és un fenomen global, cada segon donem la benvinguda a un nou seguidor a les xarxes socials del Club” assegura Dídac Lee, directiu  de l’Àrea Mèdia i Comunicació, responsable de Noves Tecnologies. Cada segon, donem la benvinguda a un nou seguidor del Barça a les xarxes socials del Club” afirma Lee.

En el cas de Facebook, per exemple, la pàgina oficial del FC Barcelona es troba entre les 25 pàgines amb més fans de tot el món, amb més de 50 milions de m’agrades.

Gràfica de seguidors 2.0

Com podem observar a la imatge, el 64,3% dels seguidors són a Facebook, on el FCB disposa de 9 comptes. Mentrestant, la xarxa social on hi ha més seguidors és Twitter. La taó d’aquest alt nombre de seguidors és que el club disposa de comptes en diferents llengües, i un per gairebé cadascuna de les seccions esportives del club, que junts sumen el 22,2%.

Tot seguit, i amb molt menys percentatge de seguidors, es troba el seu compte de Google Plus, amb 7.936.291 seguiodors. I, finalment, la xarxa social Tencent Weibo amb un 3,2%; amb menor quantitat Instagram amb 1,5% i YouTube amb 1.307.307 subscriptors que representa el 1,2% restant.

De totes maneres, cal tenir en compte que molts d’aquests seguidors poden seguir més d’una plataforma. Per exemple, és normal seguir l’usuari de Twitter i també de Facebook, i en aquest cas es comptabilitza com a 2 seguidors. Però malgrat això, també cal afegir que el Barça és present a moltes més aplicacions i xarxes, com ara Line, que té més de 17 milions d’usuaris.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: