El COETTC celebra el Dia Mundial de les Telecomunicacions

Fotografia d'Alex McCabe a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Tot i que l’efemèride cau enguany en diumenge, el Col·legi ha buscat celebrar-lo entre setmana per reunir els professionals del sector.

Aquest dijous dia 14 el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) celebrarà el Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació, que enguany cauen diumenge (el dia 17) amb un acte a l’Auditori Pompeu Fabra de Barcelona.

La jornada serà inaugurada a les 12:00 per Antoni Vives (tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, pendent de confirmació) i Ferran Amago (degà del COETTC).

Tot seguit es celebrarà una taula rodona que porta per títol: ”Les telecomunicacions i les TIC: drivers de la innovació”, i que serà moderada per Joan Giró (president del Consell Assessor del COETTC) comptant amb la presència de Francesc Fajula (director d’Innovació del Banc de Sabadell), Josep Ventosa (director de la Unitat de Negoci de Cellnex Telecom), Lluís Font (director d’Interbel), Eduard Martín (director d’Innovació, Societat del Coneixement i Arquitectures de l’Ajuntament de Barcelona), i Toni Iruela (president de la Fundació Barcelona Europa Marketing Institute, BEMI).

En acabar el torn obert d’intervencions posterior a la taula rodona, i aproximadament a les 13:45, es clourà l’esdeveniment amb els parlaments de Jordi Puigneró (director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya) i Ferran Amago.

L’acte té com a objectiu ajudar a crear consciència de les possibilitats que l’ús d’Internet i altres tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) poden aportar a les societats i economies, al mateix temps que permet reduir la bretxa digital.

Imatge de portada d’Alex McCabe a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: