El grup Digitals Girona acomiada la temporada

Foto: Digitals Girona
Compartir

I ho farà aquest divendres amb un sopar, ponències sobre SEO, y l’actuació d’un DJ. També s’aprofitarà la vetllada per presentar un esdeveniment que organitzaran a l’octubre.

Digitals Girona és un grup obert als professionals del món online a Girona (SEO, màrqueting en línia, programadors, dissenyadors,…) amb vocació d’esdevenir un punt de trobada i intercanvi per a aquests.

Com a entitat, Digitals Girona organitza periódicament diversos esdeveniments com ara sessions d’autoformació en les que membres del mateix grup ensenyen als altres participants alguna tecnologia que dominen, xerrades i trobades tant tècniques com de caire social.

Precisament, l’acte de cloenda previst per a aquest divendres dia 4 tindrà una mica de component tècnic amb sengles xerrades sobre SEO en els social media i centrat en el comerç electrònic (e-commerce), així com un component de socialització i networking en un ambient distès mercès a un sopar i l’actuació de DJ Tarantino.

L’acte també servirà com a marc de presentació per a la jornada “Panorama 2014”, un esdeveniment que neix amb vocació de convertir-se en anual, i en el transcurs qual s’hi lliuraran uns premis de reconeixement per al sector que també neixeran amb vocació de ser anuals, i que vindran acompanyats de ponències i altres sorpreses.

Guillem Alsina
Etiquetes: