El ModernetDeMerda aconsegueix en 5 hores el finançament pel premi #PuskasHerrera

Compartir

Ho ha tornat a fer. El personatge de Twitter @ModernetdeMerda ha tornat a revolucionar avui les xarxes amb la publicació d’un nou article satíric que ja acumula centenars de comparticions en poques hores.

En el seu escrit, el tuitaire ironitza sobre l’esperit regeneracionista d’ICV, retraient al partit diversos episodis més propers a la casta que no pas a la nova política, i acaba proposant que se li entregui un premi a Joan Herrera per haver aconseguit marcar un gol per l’escaire a la gent de Podemos, Guanyem i Procés Constituent. El gol d’haver-se aconseguit colar dins la coalició “Barcelona en Comú” com un partit nou més.

Però l’article no acaba aquí, perquè al mateix moment de la seva publicació ha quedat obert un Verkami per poder finançar el projecte de premi a través del micromecenatge. D’aquesta manera, tothom qui ho vulgui té l’oportunitat d’ajudar a fer possible el premi a través de les seves aportacions.

En només un matí s’han superat les expectatives. A hores d’ara ja s’ha assolit la xifra demanada i les donacions continuen fent pujar el marcador.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)