El nou LG G8 introduirà el control per gestos: “Goodbye Touch!”

El nou LG G8 introduirà el control per gestos
Compartir

Sistema de control de gestos, doble pantalla desmuntable i un sistema de doble càmera a la part posterior són algunes de les característiques amb què comptarà el nou LG G-8 que serà presentat en el marc del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, ​​el 24 de febrer.

LG ha publicat un vídeo a Youtube, presentat com un “Save the Date”, que comença amb la frase “Goodbye Touch” ( “Adéu tacte”). Amb això, la companyia dóna una pista sobre el control gesticular que inclourà el seu nou terminal i que evitarà haver de tocar l’smartphone.

El mitjà especialitzat CNET ja havia avançat algunes d’aquestes característiques la setmana passada, revelant que l’LG G-8 serà el primer telèfon de la companyia amb una segona pantalla que es podrà adaptar a la pantalla principal.

Per la seva banda, el compte de Twitter @Onleaks ha publicat una foto que mostra algunes de les característiques d’aquest telèfon. La imatge deixa veure que el G8 tindrà un disseny similar al G-7, un ‘notch’ a la part superior de la pantalla, un sensor de reconeixement d’empremta dactilar i una càmera dual posterior. A més, inclourà un port USB-C per a la càrrega i un port jack de 3,5 mm per als auriculars.

La presentació del nou LG G8 tindrà lloc el pròxim 24 de febrer, en el marc de MWC 2019, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: