El “Petites pantalles” en directe al nostre Facebook

Compartir

Demà dimecres retransmetrem en temps real la secció Petites pantalles del programa Té de tot de TV Girona a través de la nostra pàgina de Facebook.

Normalment, quan parlem del Petites pantalles, la secció del programa Té de tot de Televisió de Girona en la qual col·laborem mitjançant el nostre Redactor en cap, Guillem Alsina, us emplacem a veure-la en directe si sou de Girona o rodalies, i al cap d’uns dies i quan el canal de televisió local ja l’ha penjat en línia, us en fem l’article amb el vídeo corresponent. Per a demà, però, us volem proposar un canvi.

Sigueu d’on sigueu, viviu on viviu, ja sigui a Girona, Tarragona, Alaska o Sud-àfrica, us emplacem demà a les 12:45 aproximadament (hora catalana) a la nostra pàgina de Facebook, a través de la qual, i gràcies al servei de vídeo en viu que proporciona la multinacional nord-americana, podreu seguir en viu el desenvolupament de la secció Petites pantalles, en la qual mostrarem i explicarem un smartphone Microsoft Lumia 950 amb Windows 10 i funcionalitat Continuum, i parlarem també d’un bastó intel·ligent.

El vídeo del programa, el tindreu igualment al cap d’uns dies, doncs la perspectiva serà diferent.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: