El primer comprador de l’iPhone 6: de la caixa al terra en tan sols 10 segons

Compartir

Aquesta setmana Apple ha començat la comercialització dels seus nous telèfons mòbils, iPhone 6 i iPhone 6 Plus, especialment en els mercats nord-americà i asiàtic. Precisament a la ciutat de Perth, Austràlia, ha tingut lloc una noticia inesperada i que fins i tot ha deixat en segon pla les vendes dels dos nous productes, que un cop més han tornat a fer rècord de vendes.

Jack Cooksey, que sortia de la botiga amb el seu nou iPhone, va obrir la caixa davant les càmeres i les centenars de persones que encara feien cua davant l’Apple Store. El jove era la primera persona de la ciutat australiana en aconseguir un dels nous models, valorat en més de 700 euros. En aquell moment el noi era entrevistat en directe al programa matinal de la cadena 9 News, quan la reportera li va demanar que mostrés el producte, amb tanta mala sort que ho va fer amb massa força i va anar pel terra.

D’aquesta manera, el que havia de ser el típic vídeo que cada any veiem davant de les botiges d’Apple, s’ha convertit en tota una sorpresa i el vídeo més viral del moment, aconseguint més de 100 milions de reproduccions repartides entre diversos vídeos i enllaços.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: