Carme Forcadell supera els 12.000 seguidors a Twitter en 24h

Compartir

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, s’ha estrenat a la xarxa social Twitter amb molta força. I és que l’usuari @ForcadellCarme ha aconseguit 12.000 seguidors en només 24 hores! Si bé és cert que molts personatges públics assoleixen gran número de seguidors ràpidament, en el nostre país es recorden pocs casos d’assolir tants followers en només una jornada.

Twitter Carme

Així doncs, en només 3 hores de ser present a Twitter, @ForcadellCarme ja tenia més de 4.000 seguidors i ja s’havia convertit en tendència tan a la ciutat de Barcelona, com al conjunt de l’Estat espanyol, segons Trendsmaps.

trendsmap carme forcadell

Les primeres piulades de la presidenta de l’Assemblea han anat dirigides a agrair la rapidesa i la bona acollida amb què els seus seguidors l’han rebuda a Twitter, a més de donar les gràcies al dissenyador de Les Borges Blanques, Jordi Calvís, creador del retrat que la mateixa Forcadell s’ha posat com a imatge de perfil (la imatge d’aquesta notícia). A més a més de Twitter, Forcadell, també disposa d’una pàgina de Facebook amb gairbé 15.000 seguidors.

La presència de l’ANC a la xarxa
L’entrada de Forcadell a Twitter augmentarà encara més la presència de l’Assemblea a la xarxa. Actualment, l’ANC ja supera els 68.700 seguidors a Twitter i els 80.000 a Facebook. També són diversos els membres del Secretariat Nacional de l’ANC que tenen el seu compte de Twitter, així com els centenars de comptes de les assemblees territorials i sectorials de l’ANC amb comptes propis a la xarxa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: