Els dissenyadors web tenen una cita a Barcelona

Fotografia d'Alessio Carone, gentilesa de l'organització
Compartir

El Palau de la Música Catalana i l’escola ELISAVA seran els escenaris on parlaran experts en usabilitat o aplicacions web entre altres temes.

Smashing Magazine, publicació especialitzada en disseny i desenvolupament web escrita en anglès, celebrarà la seva conferència SmashConf a Barcelona els dies 20 i 21 d’octubre, a la qual hi estan cridats tots els desenvolupadors i dissenyadors web.

La cita tindrà lloc al Palau de la Música Catalana, i permetrà als assistents gaudir de la presència de destacats experts en el sector com ara Zoe M. Gillenwater, Jina Bolton, Joe Leech, Andrew Tider, Jeff Greenspan, Brendan Dawes o Seb Lester.

Prèviament a l’inici de la conferència, el dia 19 l’Escola de Disseny i Enginyeria ELISAVA acollirà l’organització de quatre workshops per a professionals, amb els quals hom es podrà posar al dia de les noves tendències i tècniques en el disseny de llocs web.

La revista Smashing fou fundada el 2006 per Sven Lennartz i Vitaly Friedman, i les xifres que presenta actualment són de 180.000 subscriptors, un milió de seguidors a Twitter, i 300.000 “likes” a Facebook.

A més de la revista, el projecte compta també amb una sèrie de llibres de referència sobre temes que giren al voltant del disseny i la programació de llocs web, amb temàtiques com el disseny d’interficies i l’usabilitat, o creació d’aplicacions web.

Les properes edicions d’aquesta conferència seran a la ciutat anglesa d’Oxford al març de 2016, i a la nord-americana de San Francisco a l’abril.

Imatge de portada d’Alessio Carone a Flickr, gentilesa de l’organització

Guillem Alsina
Etiquetes: