Els infidels empren més el smartphone

Dues persones es troben en un bar. Casualment? en qualsevol cas, sota l'atenta mirada de... la parella d'una d'elles? l'amant?. Imatge de Maxime Guilbot a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Nou de cada deu persones casades que tenen una aventura empren el telèfon intel·ligent per parlar amb el seu amant.

Però, tot i la impressionant dimensió d’aquesta xifra, només un 12% té por que la seva parella els agafi, segons xifres proporcionades per VictoriaMilan, un portal de cites en línia especialitzat, precisament, en internautes que busquen enganyar, discretament, la seva parella.

L’estudi ha estat realitzat a un total d’11.050 usuaris. D’aquests, només tres quartes parts tenen una lleugera por que les seves aventures digitals surtin a la llum, i al 13% no els preocupa en absolut.

La seguretat que dóna el smartphone com a eina personal arriba fins al punt que un 64% de les persones enquestades per VictoriaMilan van admetre que practiquen sexting (sexe virtual a través de missatges de mòbil) amb els seus amants mentre les seves parelles estan a la mateixa habitació. Un 23% més ho fa amb les seves parelles en el mateix domicili, tot i que no en la mateixa habitació, i només un 13% espera a estar lluny de la seva parella.

L’adveniment dels smartphones i les xarxes socials ha modificat certes conductes socials i, entre elles, la de la seducció. No només amb els contactes en línia, essent Internet un mitjà que facilita més l’anonimat que qualsevol altre que s’hagi vist abans, sinó també emprant Facebook, per exemple, per identificar una persona que hem vist en algun lloc i abordar-la sense haver de fer-ho al mig del carrer o en algun local nocturn.

Imatge de portada: dues persones es troben en un bar. Casualment? en qualsevol cas, sota l’atenta mirada de… la parella d’una d’elles? l’amant?. Imatge de Maxime Guilbot a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: