Els no registrats a Twitter podran seguir-hi converses

Compartir

La xarxa social de microblogging renova la seva home page i la seva app mòbil de manera que no calgui estar-hi registrat per poder-hi seguir determinades converses.

Twitter ha anunciat la renovació de la seva pàgina web twitter.com així com la seva app per a dispositius mòbils, de manera que hi podrem veure alguns tweets sel·leccionats que dependran de la nostra localització, i que permetran seguir converses (a partir de cada tweet es podrà desplegar la corresponent conversa amb totes les rèpliques que hagin estat fetes) sense haver d’estar donats d’alta en el servei.

Fins ara, si no estem registrats, quan arribem a twitter.com o instal·lem i executem l’app mòbil, el que veiem és només l’opció d’entrar el nostre nom d’usuari i contrassenya o bé registrar-nos, però no podem veure cap contingut de la xarxa social.

La mesura, més estètica que pràctica, pot tenir com a objectiu “seduïr” aquells internautes que no són encara usuaris de Twitter, permetent-los seguir converses sel·leccionades.

L’anunci de Twitter s’ha produït a través del seu blog, però no s’han donat detalls sobre com s’escolliran les converses a mostrar als internautes no registrats, tan sols que les converses escollides dependran de la localització des d’on les consultem, és a dir, seran geolocalitzades.

La nova pàgina principal i porta d’entrada a l’app mòbil es començarà a desplegar en una sèrie de països escollits, entre els quals s’hi troben l’Estat Espanyol i França, així com els Estats Units, Itàlia, Alemanya, Austràlia, Corea del Sud, Argentina, el Brasil o Colòmbia entre d’altres.

Guillem Alsina
Etiquetes: