Ensenyem la smartGyro a TV Girona

Compartir

Juntament amb el smartphone Wiko Fever, el “patí elèctric” smartGyro X1, va ser l’estrella del Té de Tot ahir dia 28… i sense ser cap innocentada!

Ahir, dia dels innocents, no vam gastar cap innocentada, però tampoc ens en van fer cap! I encara que ho pugui arribar a semblar, el patí elèctric smartGyro X1 no és cap innocentada, si no una forma ben real de transport personal que podria eclosionar aquest 2016.

Però abans d’ensenyar aquest mitjà de transport tan futurista, el nostre redactor en cap, en Guillem Alsina, va ensenyar als televidents el Wiko Fever, un smartphone de la fabricant europea Wiko que, a més d’un microprocessador de vuit nuclis i 2 GB de memòria RAM, té com a principal atractiu el poder disposar de doble SIM i, per tant, de dos números de telèfon en el mateix terminal, pels quals rebre i fer trucades.

En vam explicar els avantatges i l’utilitat amb la Rosó Feliu, la presentadora del programa ahir en substitució de l’habitual Aida Fuentes.

I llavors si, després de revisar el Wiko Fever, vam passar a explicar què és i per a què serveix la smartGyro X1. A explicar i a fer-ne una demostració amb un voluntari, perquè en Guillem no s’hi va atrevir!

Tot això ho podeu veure en el següent vídeo a partir del minut 12:35 (haureu d’arribar-hi manualment):

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: