Entren en servei els missatges directes de més de 140 caràcters al Twitter

Compartir

Amb això, Twitter podria estar optant tímidament a competir amb Hangouts o WhatsApp en el terreny de la missatgeria IP.

Mitjançant el seu blog, Twitter ha anunciat la posada en servei dels missatges directes de més de 140 caràcters, una novetat que ja havia anunciat aquest juny passat.

La mesura només afecta els missatges directes privats, i no pas els tweets públics. De fet, la seva abolició torpedinaria una de les icones que han construït Twitter i l’han permès de popularitzar-se: la necessitat de sintetitzar en els missatges per complir amb la limitació de 140 caràcters.

Aquesta és la segona novetat pel que fa als missatges directes i privats que Twitter introdueix en els darrers mesos; a l’abril, la companyia obria la possibilitat que hom es pugués comunicar a través d’aquest sistema amb altres usuaris encara que no hi hagués un seguiment mutu, quelcom que abans era impossible.

Segons ha explicat Twitter, amb aquesta ampliació en el límit de caràcters que es permeten en els missatges directes (fins a 10.000 enlloc dels 140), es busca potenciar l’ús d’aquest servei. Amb tot, podria ser que Twitter s’obrís tímidament a entrar en competició amb sistemes de missatgeria IP com ara Hangouts i WhatsApp, ja que és multiplataforma, i encara que no tan flexible com els anteriors, pot ser una opció que arrenqui usuaris habituals d’aquests sistemes esmentats cap a la seva plataforma.

Guillem Alsina
Etiquetes: