Exàmens de Selectivitat per estudiar [Càpsula Selecta II] #selectivitat2014

Compartir

Com molts de vosaltres ja deveu estar fent, practicar amb exàmens de la Selectivitat és un dels mètodes més eficaços per estudiar. Però, exactament, com ho hauríem de fer?

Abans que res, necessiteu saber d’on treure’ls. Nosaltres us recomanem fermament que feu servir la secció d’Exàmens de Selectivitat de Selectes.cat. No cal que us hi registreu per consultar-los, tot i que després us explicarem per què és bo que ho feu. La gràcia de Selectes està en que soluciona un problema molt bàsic: ens permet tenir tant l’examen com la correcció a la mateixa pantalla sense  haver-nos de descarregar els exàmens ni haver d’obrir mil i una pantalles. És la manera més còmode i pràctica de trobar exàmens de Selectivitat. Tot i que hi ha l’alternativa de la pàgina de la Gencat, aquesta ofereix només els Exàmens de Selectivitat dels últims 3 anys i d’una manera poc còmode.

Captura

Un cop tenim els exàmens, és essencial que quan ens posem a fer-los haguem estudiat prèviament aquella assignatura. Per què? T’ho explicarem ràpidament.

En primer lloc perquè si no controles el tema no et serà útil. Hauràs d’anar mirant el llibre i t’acostumaràs a fer les proves d’una manera molt diferent a com les hauràs de fer quan arribi el dia de les PAU. Com ja deus saber (i si no, és hora de que aterris) als exàmens de Selectivitat NO POTS PORTAR CAP APUNT (i jo de tu no me la jugaria).

En segon lloc, perquè si no et surten bé aquests exàmens d’altres convocatòries, no serà perquè siguis ruc sinó perquè no portes clara la matèria. El problema és que segurament això no t’ho diràs a tu mateix, i començaràs a posar-te nerviós fins que t’aixequis de la cadira cridant “…VIDATETE”, engeguis la Sele a pastar i pensis que aquest no és el teu destí. Per tant, és més fàcil prendre-t’ho amb calma i anar fent pas per pas. Primer estudio, després practico amb exàmens de Selectivitat.

Fins aquí la segona Càpsula Selecta. A la pròxima us explicarem com practicar amb exercicis per tema. Podeu seguir la campanya sencera en aquest enllaç.

Molts ànims Selectes!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: