Èxit de la Viquitrobada d’aquest cap de setmana

Compartir

Girona ha acollit un centenar de viquipedistes, tant veterans com novells, que han debatut sobre diferents aspectes dels projectes relacionats amb la Viquipèdia.

De “frenètic” han qualificat els organitzadors el ritme que ha pres aquest cap de setmana la vuitena Viquitrobada celebrada a Girona. Més d’un centenar de viquipedistes de totes les condicions, tant novells com veterans, han passat per la bilbioteca pública Carles Rahola de la capital gironina per debatre aspectes relacionats tant amb l’enciclopèdia lliure com amb els diferents projectes que s’inspiren en el seu model, i la seva filosofia.

La jornada del dissabte es va centrar més en tallers i en exposició de temes, mentre que el diumenge es va dedicar més al debat sobre el present i el futur de la Viquipèdia.

També s’ha aprofitat l’avinentesa per distingir amb un premi la viquipedista Marisa Lobato en reconeixement de la seva tasca a la Viquipèdia i, en especial, al Viquiprojecte Unió Europea, en el marc del qual ha creat milers d’articles sobre els països europeus i les seves societats.

Imatge de portada: foto de grup amb alguns dels assistents a la Viquitrobada. Autor: Amador Àlvarez

Guillem Alsina
Etiquetes: