Facebook falla

Compartir

Actualització: el servei de Facebook ja es troba accessible altra vegada, tant via web com mòbil.

Ras i curt: la xarxa social líder es troba inaccessible en el moment d’escriure aquestes ratlles. La fallada, que ha començat pel servei web prop de les 10 del matí hora catalana, ha acabat afectant al cap d’uns minuts al servei mòbil.

No es tracta d’una fallada local que afecti només els internautes usuaris del servei a Catalunya o a l’Estat Espanyol, si no que, pel que es veu al Twitter, és una fallada que està afectant a nivell mundial.

Es tracta, al menys que jo recordi, de la primera gran fallada de Facebook en tota la història que té com a resultat una interrupció del servei a nivell global. Sens dubte, això afectarà a la imatge i prestigi de l’empresa de Mark Zuckerberg.

Actualització 19/6/2014 a les 10:18: ens confirmen que el servei mòbil i el de missatgeria han estat funcionant fins pocs minuts després de la caiguda a la web.

Actualització 19/6/2014 a les 10:25: sembla que els serveis, tant web com mòbil, comencen a funcionar altra vegada.

Actualització 19/6/2014 a les 10:26: amb lentitud, però sembla que el servei es restableix de manera efectiva.

Actualització 19/6/2014 a les 10:29: Si heu intentat enviar missatges amb Facebook Messenger en aquests minuts en els quals el servei ha estat caigut, torneu-los a enviar, ja que s’hauran quedat emmagatzemats sense arribar al seu destinatari.

Guillem Alsina
Etiquetes: