Facebook Messenger t’oferirà el context de la gent que contacti amb tu

Compartir

L’aplicació de missatgeria de la xarxa social afegirà aquesta petita nova funció als usuaris d’iOs i Android dels Estats Units, Regne Unit, França i l’Índia.

Et passa sovint que reps missatges de persones que desconeixes totalment a través de l’aplicació de Facebook Messenger? Et desconcerta? Et molesta? La xarxa social vol pal·liar sigui quina sigui la teva reacció a aquesta situació amb una nova funció que pot semblar insignificant, però pot facilitar la comoditat de l’ús de l’aplicació Facebook Messenger a moltes persones.

Aquest dijous, els usuaris d’iOs i Android dels Estats Units, Regne Unit, França i l’Índia començaran a visualitzar un petit resum del contacte amb qui iniciïn una conversa (sigui conegut o desconegut). Lloc de residència, professió, amics en comú… El xat mostrarà el context de la persona, proveint-se de la seva informació pública a la xarxa social.

Actualment, Facebook compta ja amb més de 1.440 milions d’usuaris actius mensuals. Depenent de la configuració de cada usuari, aquests poden rebre missatges privats de gent que no coneixen. Poder saber quatre coses del desconegut tan bon punt contacte amb ell, pot ajudar a què augmenti l’ús de l’aplicació. I això interessa a la companyia de Mark Zuckerberg.

Clara Pariente
Etiquetes: