FreedomPop: arriba la telefonia gratuïta

Compartir

L’oferta bàsica gratuïta es pot complementar amb altres paquets de pagament que ofereixen més prestacions.

Ha començat a oferir servei al mercat estatal FreedomPop, una operadora virtual nord-americana (els seus quarters es troben a Los Angeles) que disposa d’una oferta bàsica gratuïta de veu i dades, juntament amb una oferta premium de pagament que es materialitza en diversos paquets més.

L’oferta bàsica gratuïta proporciona 100 minuts en trucades de veu, 300 SMS, i 200 MB de dades. L’excepció a aquest darrer paràmetre, les dades que “no comptabilitzen” per al total, són les de WhatsApp, que són il·limitades.

És una tarifa, doncs, pensada per al públic jove, que té molt interioritzada la comunicació mitjançant aquest sistema de missatgeria instantània, el més popular actualment. Si es necessiten dades addicionals, aquestes poden ser adquirides a raó d’1,5 cèntims el Megabyte.

Les ofertes de pagament es materialitzen en dues tarifes: per 8,99 €/mes (actualment, també gratuïta en fase d’oferta) disposem de la gens menyspreable quantitat de 2 GB. de dades, que igual que en el cas anterior, no inclouen les dades de WhatsApp, que són il·limitades, així com minuts de veu i SMS il·limitats.

La darrera tarifa de pagament augmenta el volum de dades fins als 5 GB per 15,99 €/mes. Tant en aquest cas com en l’anterior, es poden adquirir més “megues” a raó d’1 cèntim d’euro el mega.

Les targes SIM de FreedomPop són vàlides tant per a smartphones Android com per a iPhones. La companyia també té la intenció de començar a vendre terminals Android de baix cost per tal que ningú es quedi sense l’oportunitat de gaudir d’un telèfon intel·ligent assequible.

Pel que fa al roaming, també ofereix aquest servei, funcionant en 25 països entre els quals s’hi compten els Estats Units, el Regne Unit, Alemanya, França, Portugal o Itàlia, sempre al mateix cost que la tarifa original i sense despeses afegides.

I, si portem un nou client a FreedomPop (per exemple, un amic nostre) obtindrem 20 MB de dades addicionals per a nosaltres.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: