Com funciona Gmail sense connexió?

Compartir

Google

La nova aplicació de Google Chrome permet utilitzar el correu electrònic sense connexió a Internet.

 

Gmail és el servei de correu electrònic per excel·lència que compta amb més de mil milions d’usuaris al mes des del 2016.  Per adaptar-se al seu públic i facilitar el seu ús ha creat Gmail fora de línia, una versió de Gmail que no necessita la xarxa per funcionar.

 

El  mode “offline” d’aquest correu permet que l’usuari pugui fer moltes de les activitats que faria en el mode en línia, com per exemple: llegir els missatges de la safata d’entrada, respondre’ls, realitzar cerques i accedir a arxius adjunts. La superfície del portal s’adapta a cada usuari perquè aquest pugui consultar el seu correu ràpidament.

 

El fet que els usuaris de Gmail puguin accedir sense connexió a Internet fa que aquesta correu es posicioni per davant d’alguns dels seus competidors. Però com a limitació, s’ha de tenir en compte que el servei sense connexió només es pot utilitzar des dels ordinadors perquè és una aplicació del navegador Google Chrome.

 

Un cop l’usuari tingui l’app instal·lada en el seu ordinador, ha de fer clic sobre l’extensió i seleccionar “permetre correu sense connexió”. De forma simultània l’eina s’encarrega de sincronitzar els correus de cada perfil perquè quan no hi hagi connexió, l’usuari pugui accedir sense cap problema.

 

Amb Gmail fora de línia, el correu electrònic resulta molt més fàcil d’utilitzar. Però s’ha de tenir en compte que aquells correus que s’escriuen amb l’ordinador sense connexió s’enviaran  en el moment en que l’usuari es connecti a Internet. Les conversacions, els missatges eliminats, arxivats o modificats també se sincronitzaran quan la connexió funcioni.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: