Gaudeix més de l’estiu amb l’increment de prestacions de Vodafone

Fotografia de Barbara Guida a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

L’operadora elimina el roaming de dades i duplica les gigues que tenim durant els mesos d’estiu.

Imatge de portada de Barbara Guida a Flickr sota llicència Creative Commons

Ja som a l’estiu! l’època de vacances i escapades per excel·lència que, cada cop més, es fan a segones residències, en turisme interior (dins del mateix país), o a l’estranger, encara que el que sembla és que la qüestió és marxar per a desconnectar uns dies.

És en aquest context que Vodafone proposa una sèrie de mesures per facilitar l’accés a Internet d’aquells qui marxen de vacances, començant per duplicar les dades que disposen a la seva tarifa.

La mesura afecta a les tarifes Mini, Smart, Red i One, de manera que les noves quantitats de dades passen a ser les següents:

Mini Voz Mini S Smart S Red M Red L Red XL One S One M One L/TV
Dades actuals 100 MB 1,5 GB 2 GB 4 GB 6 GB 10 GB 2 GB 4 GB 6 GB
Dades amb promoció 200 MB 3 GB 4 GB 8 GB 12 GB 20 GB 4 GB 8 GB 12 GB

Els beneficis d’aquesta promoció es podran gaudir entre el 15 de juliol i el 21 de setembre, i s’ha de demanar explícitament la seva activació a l’operadora entre el 15 de juliol i el 31 d’agost.

L’objectiu de Vodafone és donar cobertura a totes aquelles persones que marxen a hotels, segones residències o fóra del país, perquè puguin connectar-se a Internet allà on siguin per a comunicar-se amb els seus éssers estimats, o descarregar continguts de la xarxa per a gaudir-ne mentre són a la piscina o la platja.

La segona mesura és l’eliminació del roaming per a les connexions mòbils purament de dades, és a dir, les corresponents a les targes SIM que tenim en els nostres ordinadors o tauletes tàctils amb capacitat de connexió a Internet, així com en els mòdems USB.

Des del novembre passat, l’operadora havia eliminat el roaming de veu i dades per a algunes de les seves tarifes més cares per als països de la Unió Europea, els Estats Units i altres països geogràfica o culturalment propers, però sempre lligades als telèfons mòbils.

Ara també cau el roaming per a les tarifes que només tenen dades.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: