Gaudeix més de l’estiu amb l’increment de prestacions de Vodafone

Fotografia de Barbara Guida a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

L’operadora elimina el roaming de dades i duplica les gigues que tenim durant els mesos d’estiu.

Imatge de portada de Barbara Guida a Flickr sota llicència Creative Commons

Ja som a l’estiu! l’època de vacances i escapades per excel·lència que, cada cop més, es fan a segones residències, en turisme interior (dins del mateix país), o a l’estranger, encara que el que sembla és que la qüestió és marxar per a desconnectar uns dies.

És en aquest context que Vodafone proposa una sèrie de mesures per facilitar l’accés a Internet d’aquells qui marxen de vacances, començant per duplicar les dades que disposen a la seva tarifa.

La mesura afecta a les tarifes Mini, Smart, Red i One, de manera que les noves quantitats de dades passen a ser les següents:

Mini VozMini SSmart SRed MRed LRed XLOne SOne MOne L/TV
Dades actuals100 MB1,5 GB2 GB4 GB6 GB10 GB2 GB4 GB6 GB
Dades amb promoció200 MB3 GB4 GB8 GB12 GB20 GB4 GB8 GB12 GB

Els beneficis d’aquesta promoció es podran gaudir entre el 15 de juliol i el 21 de setembre, i s’ha de demanar explícitament la seva activació a l’operadora entre el 15 de juliol i el 31 d’agost.

L’objectiu de Vodafone és donar cobertura a totes aquelles persones que marxen a hotels, segones residències o fóra del país, perquè puguin connectar-se a Internet allà on siguin per a comunicar-se amb els seus éssers estimats, o descarregar continguts de la xarxa per a gaudir-ne mentre són a la piscina o la platja.

La segona mesura és l’eliminació del roaming per a les connexions mòbils purament de dades, és a dir, les corresponents a les targes SIM que tenim en els nostres ordinadors o tauletes tàctils amb capacitat de connexió a Internet, així com en els mòdems USB.

Des del novembre passat, l’operadora havia eliminat el roaming de veu i dades per a algunes de les seves tarifes més cares per als països de la Unió Europea, els Estats Units i altres països geogràfica o culturalment propers, però sempre lligades als telèfons mòbils.

Ara també cau el roaming per a les tarifes que només tenen dades.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: