Google desactiva els comptes d’AdWords que no tinguin despesa

Compartir

Google ha anunciat que a mitjans de maig començarà a desactivar tots els comptes Adwords que no hagin realitzat despeses publicitàries recentment. En concret, seran desactivades tots els comptes que no hagin realitzat despeses en els últims 15 mesos.

Anteriorment, la companyia va anunciar aquest procés de desactivar comptes al març, però a Google hi va haver un canvi d’opinió i va decidir estendre el termini de desactivació per dos mesos. Es desconeix per què la companyia va canviar d’opinió. Per tant podrem trobar dins de la plataforma dos estats de compte: activa o no activa.

Com mantenir actiu el compte? Pots evitar que Google desactivi els teus comptes realitzant alguna campanya d’anuncis per petita que sigui. No hi ha mínim de despesa perquè el compte no es desactivi. Una altra opció seria esperar que el teu compte es desactivi i després reactivar el compte de forma gratuïta. No obstant això, si no hi ha despesa publicitària en els següents 3 mesos a la reactivació, el compte se serà desactivada novament.

Si esperes que desactivin el teu compte, hauràs reactivar el compte de la següent manera:
Inicia la sessió al compte de Google Adwords. A la cantonada superior dreta, fes clic a “Configuració” i després fes clic a Configuració del compte. Dins de la pestanya “Preferències”, fes clic a “Reactivar aquest compte” per a finalitzar l’activació del seu compte. En algunes ocasions, pot ser que hagis d’actualitzar la seva informació de facturació.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)