Google Play ja permet compartir les compres

Compartir

Quan comprem una aplicació o contingut, podrem decidir si el compartim. Aquesta funcionalitat encara no es troba operativa al nostre país.

Family Library és el mecanisme que Google s’ha empescat per a permetre compartir continguts adquirits a la Google Play entre diferents usuaris (6 com a màxim) sense cap cost addicional.

Això inclou tant aplicacions com continguts, però -i almenys en el cas de les primeres- només es podran compartir aquelles que hi estiguin preparades, és a dir, fóra lògic pensar que aquelles per a les quals els seus creadors/posseïdors de drets de propietat intel·lectual, permetin que siguin compartides.

Pel que fa als continguts, com ara pel·lícules, música i llibres, es podran compartir entre diferents dispositius, ja siguin aquells equipats amb Android (smartphones, tablets, smart TVs,…), amb iOS (iPhone, iPad), o bé via web.

Les aplicacions, naturalment, només es podran compartir amb dispositius Android que siguin compatibles amb l’app adquirida i descarregada.

Serà qui fa la compra del contingut o l’aplicació qui, en darrer terme, tingui la potestat de decidir què és el que comparteix i què es guarda per a ell com a privat.

Familiy Library no estarà disponible al nostre país de moment, el seu desplegament ha començat per països com els Estats Units, Mèxic, Alemanya, França, Austràlia o el Japó.

Guillem Alsina
Etiquetes: