Google regala 2 GB d’emmagatzematge

Compartir

Per celebrar el Dia de la Internet Segura, la companyia del cercador regala 2 GB d’emmagatzematge a tots aquells usuaris que passin una revisió de la seguretat del seu compte.

Actualització 10/2/2016 a les 11:26 – el que semblava una promoció flor d’un dia (el que celebra la seguretat a Internet) continua vigent. De tota manera, recomanem fer-ho el més aviat possible, no sigui cas que des de Google decideixin finiquitar-la en qualsevol moment.

Aquesta revisió consisteix en la presentació en pantalla dels paràmetres de seguretat i privacitat del compte de Google, que l’usuari ha d’anar revisant i aprovant.

Una revisió d’aquesta mena no és feta sovint pel gruix dels usuaris finals i, d’aquesta manera, Google intenta que creixi la conscienciació alhora que es coneixen més bé els paràmetres que hom pot controlar de la seva presència en línia i de la seguretat del seu compte, tots ells accessibles a través dels menús de la interfície d’usuari dels serveis de Google.

Els comptes gratuïts de Google tenen una capacitat de 15 GB, pel què, un cop passada la revisió voluntària de privacitat i seguretat, aquests quedarien amb 17 GB d’espai total.

Aquest espai és compartit tant per les carpetes de correu de Gmail com pels documents de la suite ofimàtica en línia Google Docs, com per les fotografies que es copien des del nostre smartphone.

Anar a la revisió de privacitat i seguretat del compte de Google

Guillem Alsina
Etiquetes: