Gowex: Totes les veritats

Compartir

El conseller delegat i fundador de Gowex, Jenaro García, ha presentat la dimissió després d’admetre irregularitats dels comptes durant almenys els últims quatre anys després que l’associació de inversors Asinver ho va denunciar davant la Fiscalia General de l’Estat, cosa que ha portat el Consell d’Administració de la societat a sol·licitar el concurs voluntari de creditors.

El grup internacional Gowex està present a Espanya, França, Argentina, els Estats Units, Regne Unit, Colombia, Xile entre molts altres països. S’encarregava de crear ciutats intel·ligents basant-se en Wi-Fi, és a dir, podies connectar-te a qualsevol connexió d’internet gratuïtament descarregant la seva aplicació; per exemple a Barcelona, des del mes de febrer d’aquests any, més de 200 quioscos barcelonins oferien accés gratuït a internet gràcies a l’acord entre l’empresa Gowex i l’Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província (APVPBP).

El president i conseller delegat de Gowex -una empresa espanyola de tecnologia especialitzada en Wi-Fi-, Jenaro García Martín, ha dimitit dels seus càrrecs a la companyia després de reconèixer que els comptes d’almenys els últims quatre anys “no reflecteixen la seva imatge fidel” i atribuint-se l”autoria d’aquesta falsedat” ja que el 90% de totes les seves vendes eren inexistents.

Aquest dubtes i preguntes van sorgir quan Gotham City Research LLC el passat dimarts estimaren en que les seves accions del MAB, que cotitzen des de l’any 2010, tenien un valor de 0,00€. Els resultats reportats per Gowex per a l’any 2013, segons insistia la companyia el 2 de juliol i que ara reconeix falsos, donaven una facturació de 182,6 milions d’euros, uns recursos propis de 94,4 milions i un nivell de caixa de 54,8 milions.

Les xarxes socials han esclatat després d’aquesta piulada:

Una disculpa, per la xarxa social Twitter, ho deixa tot solucionat després d’enganyar a empreses, clients, treballadors i robar diners?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: