Growmobile instal·la oficina a Barcelona

Compartir

S’encarregarà del negoci d’aquesta multinacional per als mercats espanyol i portuguès, en els quals té, entre altres clients, Privalia, Segundamano o Hawkers.

Growmobile, companyia especialitzada en màrketing social i mòbil, ha anunciat l’obertura de la seva nova oficina europea a Barcelona, la qual gestionarà els interessos d’aquesta empresa en els mercats de l’Estat Espanyol i Portugal.

El responsable d’aquesta oficina és Marcelo Núñez Franco, Senior Business Development Manager de Growmobile per a Espanya i Portugal.

Localitzada a l’Avinguda Diagonal i propera al districte tecnològic 22@, l’oficina de Barcelona s’afegeix a la que la mateixa Growmobile ja posseïa fins ara a París.

Segons declaren des de l’empresa, el mercat estatal suposa un dels de més creixement per a Growmobile, pel què ha esdevingut estretègic. Algunes de les empreses líders en aquest mercat que tenen en la seva cartera de clients són Privalia, Segundamano o Hawkers, a les quals se’ls ha d’afegir GroupM a Portugal.

El principal producte i serveix que ofereix Growmobile permet a anunciants promoure la seva app a través de xarxes d’anuncis, intercanvis de bànners, xarxes socials i cercadors, en forma d’autoconsum.

Guillem Alsina
Etiquetes: