Hiboo, les converses en veritable temps real

Compartir

El client d’aquesta app permet veure què escriu l’altre en el moment de fer-ho, fins i tot si ho esborra.

Estem acostumats a parlar de “missatgeria instantània” per referir-nos a aplicacions/serveis com ara WhatsApp, Hangouts o Facebook Messenger, però aquests només ens fan arribar el missatge de l’altra part quan aquesta ha apretat el botó d’enviament. I ja n’hi ha prou amb això, pensareu la majoria dels qui llegiu aquestes ratlles, però és que Hiboo arriba un pas més enllà.

Disponible de moment només per a iPhone, aquest servei de missatgeria instantània no deixa marge per l’error o les males interpretacions quan teclegem un missatge per a algú altre, doncs va enviant, en temps real, les pulsacions de les tecles que fem.

Què significa això? Doncs, senzillament, que el destinatari del missatge pot anar veient a la pantalla com l’emissor construeix la frase que li vol enviar i, fins i tot, el que esborra per substituir per un altre text o, finalment, no dir.

En una societat en la qual el temps és cada cop més escàs i en tenim menys per atorgar a cada activitat, aquest servei pretén accelerar les comunicacions. Però, ho aconsegueix? Paradoxalment, si per veure com es construeix el missatge hem d’estar enganxats a la pantalla… més aviat trobo que ens acaba fent perdre el temps, car és més efectiu -al meu parer- que ens avisi un cop el missatge ja ens ha arribat.

El que sens dubte si que fa és garantir que haurem de controlar aquell primer impuls d’escriure certes coses, car no ens serà possible esborrar-les i “aquí no ha passat res”, ja que en tot moment, l’altra persona pot veure què estem escrivint durant el procés de fer-ho.

Els plans de futur de Hiboo passen per publicar, en un futur proper, el seu client per a Android, així com afegir opcions com les converses de grup o els ja famosos stickers que actualment es poden trobar en altres sistemes de missatgeria instantània.

Guillem Alsina
Etiquetes: