imaginBank reconegut com el millor projecte tecnològic bancari del món

Compartir

CaixaBank ha estat reconeguda amb el Premi The Banker pel seu banc exclusivament accessible a través d’apps mòbils i per les xarxes socials.

La revista The Banker, publicació britànica propietat del mateix grup al qual pertany el prestigiós diari Financial Times, ha atorgat un dels seus premis amb els quals reconeix els millors projectes tecnològics desenvolupats per entitats financeres a CaixaBank pel seu projecte d’imaginBank, el primer banc en línia amb el qual es treballa exclusivament des del telèfon mòbil i les xarxes socials.

The Banker ha reconegut la diferència en la proposta de CaixaBank amb imaginBank, i el seu risc en allunyar-se de l’habitual proposta multicanal que acostuma a oferir tot el sector bancari, car se centralitza el servei a les xarxes socials i als mòbils.

Les aplicacions mòbils i l’accés a través de les xarxes socials inclouen un seguit d’eines tecnològiques i assistents que permeten que sigui el mateix usuari, de manera autònoma, qui gestioni les seves finances i la seva economia personal.

The Banker també ha lloat la diversitat de mitjans de pagament impulsats per imaginBank, com són les targes de crèdit en format tradicional, així com les seves evolucions més tecnològiques, com ara els braçalets de pagament o el sticker que s’adhereix al telèfon mòbil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: