Instagram renova el disseny del seu web

Compartir

Més minimalista i completament ‘responsive’, el portal de l’aplicació fotogràfica llueix canvis notables des d’aquesta mateixa setmana.

Mentre la majoria de grans portals web s’havien afanyat a adaptar l’estil minimalista que va popularitzar – cal dir-ho – Apple en les seves últimes versions de l’iOS-, Instagram mantenia la seva versió web intacta (cosa bastant comprensible, tenint en compte que ara és propietat de Facebook, plataforma que no es caracteritza per grans revolucions estilístiques). A mitjans del 2015, però, els responsables de l’aplicació social de fotografies han cedit i des d’aquesta setmana ja podem gaudir de la seva versió web amb un disseny completament renovat.

Simplicitat al màxim: imatges grans, lletres grises i blanc de fons. A la pàgina d’inici destaquen, bàsicament, les publicacions d’aquells usuaris als quals seguim, mentre que al nostre perfil ha desaparegut la gran capçalera en la qual s’anaven mostrant algunes de les nostres captures de forma dinàmica. Ara, només veiem files de tres fotografies (com a l’app) i sense cap vora, línia, ni fons de color. A més, la nostra imatge de perfil apareix circular, com també ja es feia a les versions iOS i Android.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM: @YCOMCAT!

Ha costat, però el web d’Instagram ja és completament responsive, una característica que agrairem si mai hem d’obrir la xarxa des del navegador del nostre smartphone. A més, sembla que la companyia planeja aplicar aquest nou disseny a les aplicacions mòbils més endavant. De moment, ens conformem amb aquesta nova navegació.

Clara Pariente
Etiquetes: