InternetSegura.cat, navega per la xarxa amb més seguretat

Compartir

Com és sabut, un dels problemes més importants d’Internet és la seva seguretat. No només perquè hi aboquem moltes dades confidencials (comptes bancaris, contrassenyes, correus electrònics) sinó també perquè mai sabem del cert si quan dialoguem amb algú a la xarxa, realment ho estem fent amb qui creiem fer-ho. Per això, si ets adolescent, pare o mare, avui et recomanem la web InternetSegura.cat.

Aquest portal té com objectiu ajudar a resoldre possibles conflictes o problemes que sorgeixin mentre uses Internet, ja sigui des del teu ordinador com des d’un mòbil smartphone o tauleta. A InternetSegura.cat es donen les claus per usar les tecnologies de la forma més satisfactòria. Per aquest motiu, t’ofereixen una línia d’ajuda directa (HelpLine), professional i gratuïta, fins a recomanacions sobre l’ús de diferents dispositius.

El Centre Internet Segura depèn del programa Safer Internet Programme de la Comissió Europea i rep el suport del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya). A continuació pots veure el vídeo promocional del Dia Internacional de la Seguretat a Internet:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)