“Jo sóc VxL. I tu?”, el nou concurs de vídeos per recollir testimonis dels voluntaris per la llengua

Compartir

El Consorci per a la Normalització i la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsen el concurs de vídeos “Jo sóc VxL. I tu?”, que s’obre la participació a través de les xarxes socials. Aquesta és una iniciativa que pretén recollir testimonis dels voluntaris que participen o han participat en el programa Voluntariat per la llengua. El concurs es complementarà amb un altre de posterior que recollirà les experiències dels aprenents.

TAMBÉ: El Voluntariat per la llengua ha impulsat 81.695 parelles lingüístiques en 10 anys

El concurs, que té el patrocini de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) i del TR3SC, té per objectiu donar a conèixer el punt de vista del voluntari pel que fa a la seva experiència al VxL, reconèixer i fer visible la tasca que fan els voluntaris, promoure una reflexió sobre els valors del programa i crear una col·lecció de vídeos que recullin experiències dels voluntaris.

concurs_gris

Per poder-hi participar cal haver pres part en algun moment en el programa Voluntariat per la llengua com a voluntari, enregistrar un vídeo d’un mínim de 30 segons i un màxim de 60, publicar- lo a través de YouTube o Vimeo i compartir- lo a Twitter mencionant @vxlcat i amb l’etiqueta #josócVxL o bé publicar-lo a la pestanya #josócVxL de la pàgina de Facebook de VxL.

El jurat valorarà l’originalitat, la creativitat, el missatge, la qualitat lingüística i audiovisual, la capacitat de síntesi i de transmetre els valors del programa. També es podrà tenir en compte l’èxit que hagi tingut el vídeo a les xarxes socials.

Bases del concurs

Fes-te voluntari per la llengua.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)