Joycolors, l’èxit de veure la vida en color

Compartir

Les sandàlies Joycolors s’han convertit en el company ideal per tots aquells que busquen anar a l’última sense deixar de banda la comoditat i el confort. Aquest estiu els colors de Joycolors han envaït les platges i passejos de tot el país, i és que la firma catalana continua creixent amb èxit a un gran ritme.
Creades amb la filosofia de l’all day long com a base, les Joycolors destaquen per la seva comoditat i versatilitat, amb un estil fresc, alegre i colorit que s’ha convertit en una de les tendències de l’estiu. Aquestes sandàlies planes estan dissenyades per embolicar el peu amb suavitat, evitant qualsevol tipus de fregament (un dels pitjors enemics de l’estiu a les platges) gràcies al teixit swimwear de jersei-lycra.
També destaca la sola de les sandàlies, amb una plantilla super soft d’EVA d’alta densitat que s’adapta a la forma dels peus, donant l’agradable sensació d’estar caminant sobre un matalàs. Tot, per aguantar el ritme del dia a dia sense notar el cansament als peus. Però si hi ha un pilar que distingeix a Joycolors i que l’ha convertit en una de les marques de calçat del moment, és la seva aposta per la varietat de colors. Així, totes les seves sandàlies es poden trobar en els colors de temporada, amb un total de 19 diferents. A Joycolors entenen que cada color té la capacitat de transmetre una emoció, i per això ofereixen una gran pluralitat de colors per les seves sandàlies.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)