La catalana MOCA, distingida per la GSMA

Compartir

MOCA Platform rep el premi al millor servei mòbil en el núvol (mobile cloud service) per part de l’entitat organitzadora del Mobile World Congress.

MOCA Platform és una eina de màrqueting de proximitat que aprofita tecnologies com la dels Beacons o d’altres geolocalitzades, per permetre la sel·lecció de destinataris de la nostra publicitat, fer-ne l’entrega i el posterior seguiment, esdevenint així una completa plataforma per a la realització de campanyes publicitàries i calcular-ne l’impacte i l’èxit a posteriori. Aquests trets l’han fet mereixedora del guardó al millor servei cloud per part de la GSMA.

Aquest premi convoca els serveis mòbils basats en el núvol i les apps per tal que mostrin l’àmplia gamma de possibilitats creades per als consumidors i les empreses avui en dia. La plataforma catalana fou sel·leccionada entre els 5 finalistes d’aquesta categoria.

Per obtenir aquest guardó, MOCA va presentar el seu cas d’èxit sobre la implementació de la seva plataforma en l’edició de l’any passat del Mobile World Congress.

Els assistents a aquesta edició del congrés poden provar i conèixer els beneficis de MOCA en utilitzar l’app mòbil oficial i la web del Mobile. Seleccionada per la Fira de Barcelona com a proveïdor oficial d’aquest congrés, MOCA ha connectat la seva plataforma i implementat el seu SDK tant en l’app com a la web de l’esdeveniment, per tal d’oferir una completa gamma de serveis amb beneficis tant per als assistents, com per als expositors i els organitzadors de l’esdeveniment.

Gràcies a aquesta implantació de la tecnologia de MOCA, els assistents al congrés poden gaudir de notificacions personalitzades basades en la proximitat, i d’un sistema de recomanacions intel·ligent que millora les possibilitats de networking dins de l’esdeveniment.

Per altra banda, els expositors compten amb una solució que els permet connectar amb el públic directament a través dels seus dispositius mòbils.

Finalment, els organitzadors de l’esdeveniment disposen d’eines que faciliten l’anàlisi i la comprensió del comportament dels visitants en temps real, de manera que podran fer servir aquesta informació per millorar futures edicions.

Guillem Alsina
Etiquetes: