La derrota d’Espanya al Mundial va generar 21 trending topics a tot el món

Compartir

El partit que va enfrontar Espanya contra Holanda era dels més esperats del Mundial, primer per ser un partit amb dos grans equips, però també per ser la final de l’anterior Mundial celebrat a Sud-àfrica.

Poca gent s’esperava la pallissa d’1-5, i per això va acabar sent viral, tant als mitjans com a Internet. Un exemple va ser #persieing, una campanya per imitar el gol amb el salt de salmó de Van Persie.

Després d’uns dies analitzant tot el contingut de la xarxa i gràcies a diverses eines de socialmedia, hem pogut saber que la reacció va generar 21 trending topics a tot el món.

Així doncs, 6 van ser els hashtags utilitzats per seguir el partit, amb una funció bàsicament informativa: #SpagnaOlanda, #ESPNED, #SpainvsNetherlands, #ESPPB, #HollansVsSpainy i #NEDvsESP.

Altres 5 termes van acabar sent trending topic en algun territori:”Les Espagnols”,”Les Pays-Bas”, “La Holland, “The Flying Dutchmen” i “The Dutch”.

Uns altres 7 ho van ser per animar principalment a la selecció holandesa: “Get in Holland”, “Chau España”, “Live Pictures of Spain’s Defence”, #5PA1N, “Ni Shakira”, #NaranjaMecánica i “Total Football”.

Finalment, uns altres 3 TT estan relacionats amb alguna jugada durant el partit: “Put De Gea”, “Falta a Casillas” i “Pique and Ramos”.

Aquestes dades demostren el gran interès dels usuaris de Twitter amb el Mundial de Brasil 2014, tot i que segurament tot això anirà augmentant a mesura que avanci el torneig. En els propers partits analitzarem més dades.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: