La factoria catalana Bake 250º invertirà 300.000 euros en crear startups

Compartir

Bake 250º ha posat en marxa la primera convocatòria per seleccionar projectes per invertir i coemprendre.

Amb l’objectiu de crear productes que aportin valor, aquesta factoria busca emprenedors que necessitin complementar l’equip per a crear el seu negoci. Amb una inversió total de 300.000 euros (125.000 euros en efectiu i la resta en serveis), la factoria crearà 5 startups de base tecnològica durant els propers 12 mesos.

Bake 250º ofereix a cada projecte, un equip amb àmplia experiència i capital per a convertir la seva idea en un negoci. Els projectes seleccionats formaran societat amb Bake 250º que invertirà fins a 25.000 euros en efectiu i fins a 35.000 euros en serveis per a cadascun d’ells.

Per accedir al primer procés de selecció, els interessats cal que s’inscriguin completant el formulari amb la informació del seu projecte.

La data límit és el 31 de març i els requisits mínims per a participar són que el projecte es trobi en fase d’idea o de desenvolupament de producte, que compti com a mínim amb un emprenedor que s’hi dediqui o s’hi pugui dedicar a temps complet i que sigui de base tecnològica.

La Factoria Bake 250º està encapçalada per l’emprenedor Jesús Hernán, que destaca que “No som una incubadora ni una acceleradora. No tenim un programa formatiu ni un grup de mentors. Tampoc som Business Angels. Som cofundadors i el nostre èxit és l’èxit del projecte”.

Actualment, la factoria ja ha creat diferents startups, entre les que hi ha: Bravento, tracker esportiu que fusiona l’estètica i el funcionament d’un videojoc amb la pràctica de l’esport; Celicity, aplicació mòbil per a celíacs; Yoleo Club, plataforma online per incentivar la lectura juvenil; Roombing, portal de reserves d’habitacions on l’usuari proposa el seu preu; o col·labora estretament amb LaComunity,com, Club de lloguer de cases per dies.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: