La gastronomia barcelonina, al palmell de la mà amb Apps4bcn

Fotografia de Jun Seita a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

La botiga virtuals Apps4Bcn ens proporciona diverses opcions per recòrrer els locals de restauració de la ciutat o cuinar nosaltres mateixos amb productes de proximitat.

Ets un amant de la bona cuina? I qui no? Costa poc acostumar-se a allò que és bo. I, precisament, Barcelona pot presumir de moltes coses, essent-ne una d’elles una cuina apreciada per residents i visitants, enmarcada en la cuina catalana, famosa arreu del món mercès a xefs com Ferran Adrià o els germans Roca.

Però, enmig de tanta abundància, a vegades ens resulta difícil trobar reculls de restaurants i locals juntament amb criteris per a escollir-ne un per anar-hi.

A la botiga virtual Apps4Bcn podrem trobar diverses aplicacions per al nostre smartphone que ens permeten gaudir de tota la varietat culinària de la ciutat comtal, des dels restaurants on podem anar quan no tenim ganes de cuinar, fins als mercats de proximitat on hi podem trobar productes frescos per fer-nos els nostres propis plats.

Vegem-ne algunes:

Barcelona Restaurants

Per a plataforma Android. Realitzada per Turisme de Barcelona, és la guia oficial de restaurants de la ciutat comtal. Hi podrem trobar més de 170 establiments amb una selecció de qualitat/preu força interessant.

Ens permet aplicar filtres a les cerques, de manera que podrem escollir el local que més s’ajusti a les nostres preferències (per exemple, menjar italià, japonès,…) o preu, per esmentar dos paràmetres pels quals és possible filtrar.

Fooding

Per a iOS (iPhone i iPad). Descomptes que podem aplicar en restaurants, bars, pubs, cafès, discoteques,… tota mena de locals d’oci i restauració.

El seu funcionament és extremament senzill, ja que només ens cal sel·leccionar el restaurant, cafè o local del qual en tenim descompte, crear el tiquet virtual i ensenyar-lo en anar a fer la nostra consumició. Res més senzill per a gaudir d’un descompte a l’hora de prendre’ns un cafè, dinar o sopar a la ciutat comtal.

Guia de Barcelona Low Cost

Per a Android. A més d’informació i descomptes per a museus i activitats, aquesta guia ens informa sobre les opcions de restauració de baix cost que tenim al nostre abast. Per a poder menjar bé sense gastar massa, quelcom que en aquests temps que corren s’agraeix.

BCN CITY

Per a iOS. A més d’agenda d’esdeveniments i de llocs d’interès per a visitar, també hi trobem una guia de restaurants i bars, de manera que podem fer servir aquesta app pensada per als turistes que ens visiten, també com a guia per als “nadius”, per tal de poder triar un restaurant amb criteri.

Mercats BCN

Per a Android. No tens ganes de sortir de casa? No vols menjar preparat? Doncs què millor que fer-te tu el teu propi àpat, oi? Però, per fer això, necessitaràs ingredients de primera qualitat, i aquests cal saber on anar-los a buscar.

Sortosament, la capital catalana és una ciutat ben abastida, i als seus mercats municipals hi podem trobar el bo i millor de la famosa “dieta mediterrània” i de més enllà. Imprescindible.

Imatge de portada de Jun Seita a Flickr sota llicència Creative Commons

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: