La NASA crea una imatge de la Terra a partir de 36.000 selfies

Compartir

El passat 22 d’abril es va celebrar el dia de la Terra, i la NASA va organitzar un esdeveniment especial per celebrar-ho, aprofitant la moda dels selfies. L’acció va consistir en penjar a les xarxes socials una foto per poder-les geolocalitzar però amb l’objectiu final de fer el record guiness dels selfies.

Uns dies després, la NASA ha presentat els resultats, un mosaic fet a partir de més de 36.000 fotografies amb gent de tots els continents i de 113 països.

earth20140522-full

Després de recollir i analitzar les més de 50.000 imatges rebudes a través de l’etiqueta #GlobalSelfie, l’agència es mostra molt satisfeta. “Ens va sorprendre veure que participava tanta gent i des de tants països”.

El resultat és una imatge de 3,2 gigapíxels ampliable que la gent pot escanejar i explorar per fer una ullada i descobrir imatges més petites. El mosaic es troba allotjat a la web mitjançant Gigapan.

140524globalselfie

El mosaic es basa en les imatges de cada hemisferi que van ser capturats per satèl·lits el 22 d’abril de 2014, gràcies a l’instrument Visible Infrared Imaging, i processades al Suomi Nacional Associació d’Òrbita Polar (PNP), una missió conjunta de NOAA i NASA.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: