CAMPANYA: La selectivitat 2014 arriba amb ycom i Selectes.cat

Compartir

Com cada any, a principis de juny comença la selectivitat, una sèrie d’exàmens que tenen per objectiu comprovar i valorar la maduresa acadèmica dels estudiants i avaluar-ne els coneixements adquirits en el batxillerat. D’aquesta nota, la mitjana dels dos anys i el treball de recerca s’obté la nota per poder escollir carrera i accedir a la universitat. Enguany es celebra els dies 11, 12, i 13 de juny.

Si d’una cosa ens volem caracteritzar a ycom.cat és per l’esperit col·laborador i obert del projecte, compartint notícies i experiències amb entitats, organitzacions i empreses relacionades amb el món 2.0. És per això que comencem una campanya amb Selectes.cat, la pàgina web que proporciona tots els recursos necessaris encarar la Selectivitat. Creada per dos joves quan feien batxillerat, és avui la comunitat més gran de joves preuniversitaris, o com s’anomenen ells, “Selectes”. Ofereixen tots els exàmens de selectivitat des de l’any 2000, reculls d’exercicis classificats per tema, una xarxa de professors particulars que garanteixen l’èxit i L’ÚNIC simulador de notes de tall de Catalunya. Tota una comunitat d’estudiants connectats amb un repte comú: la Selectivitat!

En aquest proper mes, a ycom.cat compartirem notícies relacionades amb la selectivitat i tot el món acadèmic: des d’eines d’estudi, aplicacions, mètodes per estudiar i concentrar-se millor, projectes educatius,  consells pels exàmens,…i sobretot, tot allò que necessiteu saber sobre Selectes.cat i la seva comunitat.

Aquesta publicació quedarà fixada a la part superior del portal, i hi anirem afegint tots els articles en forma de llista. La temàtica serà variada, però si teniu qualsevol idea o suggerència per publicar o que necessiteu saber estarem encantats de fer-ho. Benvinguts a la campanya i molta sort als que es graduen!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: