La Selectivitat [Càpsula Selecta 0] #selectivitat2014

Compartir

Selectivitat, selectivitat i més selectivitat. Quants cops heu sentit aquesta paraula? (concretament: Comptador). Selectivitat és el Trending Topic a les aules dels joves i les joves estudiants de 2n de Batxillerat en aquestes dates tan senyalades.

Si com ells ets un o una estudiant que no sap ben bé com encarar les PAU (Proves d’Accés a la Universitat) o el que és el mateix, els exàmens de Selectivitat, et volem donar un cop de mà.

Abans de res, hem de dir allò que ningú vol dir: estudiar és essencial. Per encarar les proves que cada any fan 30.000 estudiants CAL estudiar.  La pregunta que ens hem fet tots un cop hem entès això és: quantes hores, quants quilos de llibres, quants dies sense dormir o quants Redbulls hauré de prendre per poder arribar a la saviesa Selecta? I tots ens equivoquem. No en la resposta, sinó en la pregunta. No és “quant” sinó “com”. Com he d’estudiar?

forgesselectividad

Doncs bé, intentarem anar revelant-vos els petits consells i secrets de l’estudi de la Selectivitat a mesura que passin els dies amb petites “Càpsules Selectes”. Evidentment, no heu d’aplicar-los al peu de la lletra, però us poden servir d’orientació.

Aquests consells neixen de l’experiència d’aquells que ja han fet la Selectivitat i que haguessin desitjat que algú els parlés més del que representen les PAU. Sovint per aquestes dates, tothom va massa enfeinat per escoltar-se als pobres que han de fer la Selectivitat i dir-los: “Ei, tranquil/a, que tots hem passat pel tub i tots hem sobreviscut!”. Justament això és el que ens encantaria fer a nosaltres, tant des de Selectes.cat com des d’ycom: donar-vos suport.

Podeu seguir la campanya sencera en aquest enllaç.

Fins la pròxima càpsula Selectes! I sobretot, no perdeu el cap!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: