La senyera al TOP 1 de l’App Store per Sant Jordi

Compartir

L’empresa GKT, amb seu a Sant Cugat, està donant molt a parlar amb la seva l’aplicació infantil Guaita Kina Tribu! basada en la història de Catalunya. Els creadors de l’aplicació, Àlex Climent i Núria Díaz s’han basat amb professionals per establir els criteris didàctics i pedagogs, per dissenyar el projecte, que està destinat a nens i nenes d’entre 4 i 6 anys. El projecte està basat en l’obra de teatre ‘Trifulkes de la Katalana Tribu’ de Víctor Alexandre i l’objectiu passa per despertar la curiositat sobre la història del país a partir de minijocs.

Tots els mini-jocs es centren en l’aprenentatge d’aspectes bàsics com la utilització i formació de diferents colors o relacionar i unir diferents punts en ordre per formar dibuixos. L’app també compta amb una locució en quatre idiomes diferents (català, castellà, anglès i japonès), que els nens podran escoltar de forma aleatòria a mida que vaguin realitzant correctament les diferents proves dels mini-jocs.

L’app s’ha concebut com una aplicació familiar, perquè els pares desenvolupin una tasca educativa mentre el nen juga. L’aplicació està formada per un fet històric que contindrà un personatge històric-guia el qual l’ajudarà durant el minijoc, sent “Les 4 barres” amb Guifré el Pelós el primer episodi.

Aprofitant la Diada de Sant Jordi, GKT vol que l’aplicació estigui en les primeres posicions de l’App Store. Per fer-ho possible, han engegat una campanya per donar-se a conèixer, amb parades, nova pàgina web, nova imatge i sobretot, convertint l’app en gratuïta.

Des d’ycom ens hem sumat a la iniciativa i us animem a descarregar l’aplicació, disponible per iOs, en aquest enllaç.

unnamed

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)