La tecnologia i el hacktivisme tenen una cita a Olot del 27 al 29

Fotografia gentilesa de l'organització de la Volcànica
Compartir

Una nova edició de la Volcànica es celebrarà aquest final de mes a la capital de La Garrotxa.

I amb aquesta ja en seran 10 les edicions d’aquesta veritable festa de la tecnologia que viu La Garrotxa. Com és costum, aquesta LAN Party serà molt més que videojocs i diversió, donant cabuda a una sèrie de xerrades tècniques i de difusió que atrauran a tots els públics.

Del programa d’enguany (que podeu consultar íntegrament al lloc web de l’esdeveniment) en destaca una jornada sencera (la del dissabte dia 28) en la qual la Comunitat d’Ubuntaires Catalans organitzarà una sèrie de tallers, xerrades i demostracions sobre les possibilitats de GNU/Linux en general i d’Ubuntu en particular.

Aquesta jornada serà una Release Party, ja que pràcticament coincideix en el temps amb la publicació de la versió 15.10 d’Ubuntu. Les xerrades d’organitzaran en el marc d’aquesta activitat seran de portàtils ultralleugers amb Ubuntu (i, més concretament, l’Slimbook), Ubuntu Touch, o raspberry Pi amb Ubuntu entre d’altres.

Durant el mateix dissabte també tindrem altres tallers i xerrades, com un de dedicat al món dels drons o sobre robòtica, 3D i Arduino.

Però no només podrem gaudir dels esdeveniments de la Volcànica entre el 27 i el 29, si no que el 25 per la tarda ja tindrem una taula rodona sobre tecnologia i futur amb diferents empreses de la comarca, i el dijous 26 una xerrada sobre el canvi d’infraestructura tecnològica de l’Hospital d’Olot i Comarcal de La Garrotxa.

I per als qui els agradi jugar i competir, el divendres dia 27 començarà l’activitat pròpiament de LAN Party, que s’estendrà fins el diumenge dia 29 amb competicions de League of Legends, Counter Strike, Hearthstone o Age of Empires.

Encara hi ha temps per apuntar-s’hi, car les inscripcions són obertes.

Imatge de portada gentilesa de l’organització de la Volcànica

Guillem Alsina
Etiquetes: