La UdG retransmetrà la keynote inaugural de la Google I/O

Compartir

Serà en directe a través de streaming a la sala d’actes del seu campus principal, el de Montilivi, on s’hi apleguen les facultats tècniques.

La conferència per a desenvolupadors que treballen amb productes de Google, la Google I/O (anomenada així pel concepte d’Input/Output del món de la informàtica), se celebrarà entre el 18 i el 20 de maig a Mountain View, localitat on la companyia del cercador hi té la seva seu central.

No obstant això, i degut a l’interès que desperta ja que en ella s’hi expliquen les línies mestres de la política de la companyia de cara al què ofereixen els seus productes a desenvolupadors que hi volen treballar, i essent una qüestió que afecta molts programadors en tot el planeta, Google en retransmet les sessions a través de streaming via Internet des de ja fa temps.

Això, al seu torn, ha generat que se celebressin actes per veure tant la sessió inaugural com, alguns cops, la resta de les sessions de treball, de manera col·lectiva, obrint la porta a què sigui la mateixa companyia la que les patrocini sota el paraigua de Google I/O Extetended.

Enguany, la Universitat de Girona (UdG) s’ha apuntat a fer una sessió de la Google I/O Extended, emetent la sessió (keynote) inaugural en directe via streaming.

Serà el 18 de maig a partir de les 18:30 a la Sala d’actes de la Politècnica, al campus de Montilivi, en un acte que es preveu s’allargui fins a les 21:00. Aquest campus aplega les carreres tècniques de la UdG com, per exemple, les d’informàtica. Per tal de poder assistir a l’esdeveniment, cal omplir prèviament una inscripció en línia.

Si esteu interessats a poder assistir a algun dels esdeveniments de la Google I/O Extended, Google posa a la vostra disposició un mapa interactiu en el qual hi podreu trobar les ubicacions on se celebren arreu del món.

Guillem Alsina
Etiquetes: