#lafotoquemaipenjaria, la nova moda viral a Instagram que triomfa a Catalunya

Compartir

En les últimes hores ha arribat una nova moda viral a la xarxa social Instagram, que consisteix en penjar una fotografia amb l’etiqueta #lafotoquemaipenjaria i nominar a dues persones més perquè facin el mateix. Com que enlloc hi ha les normes d’aquest joc improvisat, hi ha qui participa de manera diferent, nominant a moltes persones, només a una, amb collages, vídeos o fent ús d’altres sistemes per seguir la cadena.

Les fotos tenen una gran varietat, des de ganyotes, nus, fotos en grup o fent qualsevol ximpleria. Però totes tenen un mínim comú denominador, és contingut que segurament no s’hauria compartit sinó fos per la campanya.

En poques hores la campanya ha arribat a més de 300.000 usuaris catalans i 12.000 fotos compartides amb l’etiqueta #lafotoquemaipenjaria, tot i que cal sumar unes altres 6.000 publicades amb el hashtag #lafotoquemaipenjaries. Fins i tot hi ha contingut amb etiquetes com #lafotoquemaipengaria, #lafotoquemaipengarias, entre d’altres.

Les publicacions també són presents en altres xarxes socials, com Facebook i especialment Twitter. Es tracta, segurament, del primer viral de l’any a Catalunya, tot i que la cadena que ja porta setmanes activa en altres idiomes.

Per cert, estem a punt d’arribar a 1.000 seguidors a Instagram. Ja ens seguiu?

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: