laneu.cat celebra la 2a Trobada de bloggers i periodistes de neu catalans a Les Angles

Compartir

El proper dissabte 8 de gener es celebra  a Les Angles la 2a edició de la Trobada de Bloggers i periodistes catalans del món de la neu, organitzada per laneu.cat ,una empresa que té la finalitat d’oferir serveis especialitzats a les empreses, estacions d’esquí, institucions, professionals del sector, practicants, clubs i aficionats del món de la neu.

La llista de convidats compta amb els principals blogs de neu i meteorologia, a més de mitjans de ràdio i televisió, audiovisuals o premsa escrita. Uns trenta bloggers i periodistes especialitzats en el món de la neu, amb tota la seva amplitud, ja sigui des del camp competitiu, d’oci o del turisme, esperen compartir experiències i coneixements sobre aquest sector.

cartell-bloggers2015-2

Una de les activitats d’aquestes jornades comptarà amb Arnau Sanz, director d’ycom i d’Imagina, que farà una conferència sobre tendències digitals del 2016.

Enguany els organitzadors esperen repetir l’èxit de la passada edició a la Molina, aconseguint presència mediàtica a les xarxes socials gràcies als hashtags #catneupress i #lesangles.

Per seguir la jornada i totes les activitats de la neu en català us recomanem diaridelaneu.cat, un mitjà digital dedicat al món dels esports de neu, amb una doble intenció: informar de l’actualitat de l’esquí del Pirineu català i dels seus protagonistes, i oferir una sèrie de continguts en format d’entrevistes, fotografies, articles d’opinió, editorials i enquestes que relacionin els professionals del sector amb els aficionats.


YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)