L’apagada de Jazztel, encara sense resposta

Compartir

Si sou clients de Jazztel aquest dimecres us quedaríeu sense cobertura i internet degut a una incidència ocorreguda al voltant de les 13:30 hores, que va afectar a més de 1,1 milions de persones arreu d’Espanya. L’aturada d’aquests dos serveis no es va solucionar completament fins al voltant de les 12h de la nit, en el cas de les trucades, i fins les 2 de la matinada en el cas d’internet.

Això va provocar múltiples queixes a través de les xarxes socials i l’operadora de telefonia mòbil va respondre tant per aquestes plataformes com que pel seu blog oficial, tot i que sense especificar el número d’afectats ni perquè havia passat. Tan sols va assegurar que recompensarà amb cinc euros de descompte a la factura a final del mes.

Orange ja ha notificat que l’apagada no és culpa seva, recordem que Jazztel utilitza la seva xarxa mòbil, també que cap dels seus clients mòbil ha tingut cap incidència, deslliurant-se així de tota responsabilitat.

Tot i fer-se’n ressò als mitjans de comunicació i les xarxes socials, Jazztel encara no ha donat cap explicació malgrat que els seus clients ja poden gaudir dels seus serveis com sempre.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: