Learn Do Share arriba al Disseny HUB el 26 i 27 de juny

Compartir

És un esdeveniment dirigit a activar la creativitat des de tots els punts de vista, i a crear ponts entre professionals de diferents disciplines per a tirar endavant projectes on es trobin la cultura i la tecnologia.

Digital, interactiu, crossmedia, transmedia, multiplataforma… Cap a on va el futur de la creació i la producció de continguts?

Els dies 26 i 27 de juny al Disseny Hub de Barcelona arriba Learn Do Share Barcelona, una proposta per a experimentar amb les narratives del segle XXI, que reunirà en un mateix espai a professionals del cinema, els videojocs, l’enginyeria de software, l’educació, la televisió, el disseny, el sector social, l’ecologia, l’urbanisme, o l’hacktivisme… Una barreja de talent creatiu de totes les formes i colors per a fomentar la pol·linització creuada, impulsar la innovació i trobar respostes sobre el futur de la creació i producció de continguts en el món digital.

Learn Do Share és un esdeveniment que va néixer fa 8 anys a Nova York de la ma de Lance Weiler, creador nordamericà pioner en el món dels continguts interactius i experiències digitals. Actualment Learn Do Share té la seu a la prestigiosa Universitat de Columbia, i s’ha celebrat a 15 ciutats del tot el món: Nova York, Los Angeles, Toronto, Miami, Gothenburg, Ghent, Melboune, Londres, París… i ara per fi a Barcelona.

screenshot-mail.google.com 2015-06-25 20-21-34

En aquesta primera edició a Barcelona, l’esdeveniment es celebrarà al Disseny Hub i constarà de dues jornades. El 26 de juny, primer dia de Learn Do Share Barcelona, consistirà en un laboratori de disseny col·laboratiu, Think & Do Lab, que tindrà un màxim de 40 participants.

Un experiment de creació multidisciplinar al voltant d’una qüestió concreta que hauran de resoldre entre tots els participants. La segona jornada, el Public Day del 27 de juny, és oberta i comptarà amb creadors internacionals com el propi Lance Weiler o el desenvolupador de videojocs també nordamericà Nick Fortugno, així com creadors locals, presentant projectes multidisciplinars en fase de desenvolupament o prototipatge, que es compartiran i testejaran en tallers i exposicions. Entre els projectes que es presentaran i en els quals els assistents podran participar, hi ha “Sherlock Holmes & the Internet of Things” (Lance Weiler i Nick Fortugno), “Kit Llibertat d’Expressió” (Anna Carreras), “Screenly” (Alberto Tognazzi i Marc Prades), “Nico & Sunset” (Oriol Vila i Raquel Salvador), “Body/Mind/Change” (Lance Weiler i Nick Fortugno), “Play & Wereables” (Andrea Rosales i Mireia Fernández-Ardèvol) o “Newskid” (Eva Domínguez).

La participació és completament gratuïta però cal registrar-se a la web.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)