Les 10 millors bromes de l’April Fool’s Day

Compartir

El dia de les bromes d’abril, o més conegut com a April fool’s day, és una festa que es celebra a diversos països com Estats Units, Australia, Bèlgica  o el Regne Unit el dia 1 d’abril, molt semblant al que aquí coneixem i celebrem com “El dia dels innocents”.

Moltes empreses tecnològiques i de sectors diversos aprofiten el moment per anunciar productes, serveis i novetats surrealistes, i així acostar-se més al públic d’una forma divertida i entretinguda. A vegades fins i tot aquests productes són reals, però només duren unes hores o uns dies, com és el cas de Google Maps Pokèmon que ahir ja vam parlar. I d’altres simplement queden en això, una broma, com és el cas del CERN.

Des d’ycom.cat hem fet un recull de les bromes més divertides que hem trobat per la xarxa:

Nokia

Torna l’estil dels vells mòbils Nokia amb moltes de les pretacions dels actuals i amb Windws incorporat al nou model 3310 Gets 41.

nokia

Flipboard

Amb un joc de paraules i aprofitant la popularitat del joc, la popular revista ha aprofitat per anunciar el seu primer joc.

Roku

Aquesta empresa, potser no gaire coneguda per aquí, es dedica al món de la televisió i l’Internet. Ahir va anunciar un rellotge intel·ligent amb un sistema integra, i amb una antena HDTV que permet controlar-se a través d’un control remot.

roku-watch

Toshiba

Toshiba ha fet una broma amb uns guants intel·ligents, i a la vegada ha donat molt a parlar, ja que hi ha empreses treballant en productes semblants (sobretot per esquiar) i que presentaran aviat.

Samsung Fli Fy

Tots patim pel Wi-Fi quan anem pel carrer però Samsung ha trobat un aliat inesperat, ni més ni menys que els coloms que ens rodejen i sobrevolen a la ciutat.

BMW

Teniu problemes per fer dormir les criatures a les nits? La popular marca de cotxes ens dóna la solució amb el BMW ZZZ Series, una màquina que fa un soroll especial amb que ens podem adormir qualsevol.

Orbotix

Si sou narcicistes gràcies a aquest nou robot a tota hora us podrieu fer fotografies selfies, ja que ens pot agafar de diferents angles i sense aturador.

Cheetos

Les populars patates Cheetos ens sorprenen amb una nova fragància molt sensual anomenada “Cheetau”, al més pur estil de les colònies Channel de París.

Domino’s Pizza

Si demaneu una pizza al Domino’s Pizza no llençeu la caixa perquè sembla que també és comestible, aquesta gent ho aprofita tot.

dominos

Canon

Canon també ha dissenyat el seu propi mòbil una mica peculiar. De fet, recorda una mica a les càmeres fotogràfiques a que ens tenen acostumats.

canon

Deu n’hi dó quins invents el dia de l’April fool’s day.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: