“Les meves finances” el gestor intel·ligent de CaixaBank per a la familia

Compartir

Facilita la recollida de dades automàtica de les despeses dels darrers dos anys i establir pressupostos per a controlar-ne el compliment.

Dur l’economia familiar i personal no sempre és senzill. Per això, CaixaBank ha llançat “Les meves finances”, un servei en línia que busca automatitzar el control del dia a dia en ingressos i despeses.

Aquest nou servei permet disposar d’un registre detallat de tota l’activitat financera del client, agrupada en un únic espai virtual accessible en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, amb l’objectiu de premetre als clients de l’entitat tenir una visió completa de la seva situació financera.

El que s’espera amb això és facilitar la presa de decisions en base als resums que presentarà l’eina, la qual recollirà de manera automatitzada les dades procedents dels moviments de l’usuari durant els darrers 24 mesos, oferint també la informació en format gràfic per tal de permetre que l’usuari pugui copsar-la de manera ràpida i senzilla.

El servei Les Meves Finances en un smartphone

El servei Les Meves Finances en un smartphone

Tota la informació apareix organitzada cronològicament i també agrupada per categories, segons els diferents conceptes dels ingressos i les despeses.

La veritable utilitat de cara al futur de l’eina és la possibilitat de crear pressupostos, és a dir, previsions de despesa, i realitzar-ne un seguiment per informar del seu compliment o no. D’aquesta manera, l’usuari es pot centrar a mantenir les despeses a ratlla no passant-se d’una determinada quantitat de despesa.

El nou servei neix a partir de l’experiència obtinguda i la resposta dels usuaris amb els serveis ReciBox i CardBox de control de domiciliacions de rebuts i de despeses amb tarja de crèdit respectivament.

Guillem Alsina
Etiquetes: