Les xarxes socials identifiquen el jove agressor d’una dona a l’Avinguda Diagonal de Barcelona

Compartir

La col·laboració ciutadana, les xarxes socials i la coordinació policial han permès identificar, localitzar i imputar el presumpte autor de l’agressió a una dona, el passat 22 de febrer, a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Es tracta d’un jove, de 24 anys i nacionalitat espanyola, és veí de Talavera de la Reina, a Toledo.

No és la primera vegada que passa una cosa així, però el fet més destacat és que van ser el usuaris de les xarxes socials les que van compartir en massa el vídeo abans que els Mossos d’Esquadra investiguessin els fets. Tan bon punt la policia va tenir coneixement dels fets a través de les xarxes socials, van fer una crida a través del Twitter demanant col·laboració per esclarir els fets. Des de divendres passat i al llarg d’aquests darrers dies s’han rebut desenes de comunicacions. Fins a cinc d’aquestes trucades al CME coincideixen que l’autor que apareix al vídeo era un jove de Talavera de la Reina.

La víctima de l’agressió, de 48 anys i amb domicili a Barcelona, que tampoc havia denunciat els fets, va presentar denúncia a la comissaria de l’Eixample, el mateix dissabte després de tenir coneixement que la policia havia demanat informació per poder identificar l’autor dels fets.

El jove imputat feia dies que havia esborrat les fotografies de les xarxes socials i s’ha presentat avui a dependències policials de Talavera de la Reina davant la pressió policial.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)