El sector educatiu és el teu? Coneix els generadors de materials

Compartir

Descobreix els millors generadors de materials educatius, eines molt útils que ens permeten crear gran varietat de materials imprimibles de manera fàcil i còmoda.

– Recull de generadors online. Més de 150 eines gratuïtes que permeten crear materials didàctics sense necessitat de baixar un programa al teu ordinador.

– Jclic. El Clic està format per un conjunt d’aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d’activitats educatives multimèdia.

– Fàcil. La Factoria d’Activitats Combinades d’Informàtica i Llengua, o Logopèdia és un sistema automàtic de generació d’exercicis que representa un estalvi de temps i significa un compromís entre la dificultat de desenvolupar programes a mida i la ineficàcia d’utilitzar programes tancats no personalitzats.

– Webquest. Web dedicat al món de les Webquest, amb generadors de projectes, plantilles i moltes webquest per utilitzar a l’aula.

– Recull de caceres del tresor. Una Cacera del tresor és un tipus d’activitat didàctica molt senzilla que utilitzen els docents que integren Internet en el currículum. Consisteix en un seguit de preguntes i una llista de direccions de pàgines web, de les quals es pot extreure o inferir les respostes.

– Genmàgic. Xarxa social col·laborativa per l’experimentació i la creació conjunta d’aplicacions genmagic.

– Quaderns virtuals. Quaderns virtuals és un entorn d’aprenentatge digital que permet crear materials amb diferents tipus d’activitats per tal d’avaluar el progrés i rendiment dels estudiants.

– Quaderns digitals Vindel. Són quaderns d’exercicis de matemàtiques i llengua per primària i primers cursos d’ESO que es generen en format PDF a punt per imprimir.

– Matemàtiques Mamut. Generador de fitxes de matemàtiques gratuït.

– Educalim. Generador d’operacions matemàtiques on-line.

– Mclibre. Permet crear de manera fàcil exercicis de sumes i restes.

– Abcteach. És un generador de recursos escolars. Amb ell podem crear mots encreuats, sopes de lletres, paraules perdudes, sudokus…

– Educaplay. Generador de diversos tipus d’activitats escolars: trencaclosques, sopes de lletres, associar paraules, omplir espais…

 

Coneixes altres generadors que vulguis recomanar? Afegeix-los als comentaris.

Article publicat per Nati Bergadà Bofill, interessada en la innovació educativa i les TIC. Podeu visitar el seu twitter i el seu blog.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)